Ota yhteyttä

TUHANNEN KOHTEEN KOKEMUKSELLA


Selik Novasta ikkunoiden ja ovien huolto ja korjaus

Ikkunoiden ja ovien huollosta ja korjauksesta tunnettu Selik Oy toimi Hannu Ruotasen johdolla vuodesta 1994. Vuoden 2019 alussa tehtiin liiketoimintakauppa, jossa Selik Oy:stä tuli Selik Nova Oy ja toimitusjohtajaksi asettui Antti Ruotanen.

– Selik Nova ei ole aloittanut nollasta. Isännöitsijät tuntevat Selikin ja Hannu Ruotasen. Selik Novassa on samat kokeneet työntekijät ja samanlainen toimintamalli kuin Selikissä: meillä on vahva omavalvonta ja toimimme luotettavasti. Hyvä laatu näkyy sekä työnjäljessä ja toiminnan rakenteessa, Antti Ruotanen sanoo.

Selik Nova tekee kiinteistön investointikaaren kannalta järkeviä toimia. Yrityksen palveluihin kuuluvat muiden muassa ikkunoiden tiivistys, lukkojen ja aukipitolaitteiden huolto ja asennus, karmien maalaus, lasituslistojen vaihto, kittausten uusiminen, raitisilmaventtiilien asennus ja huolto sekä lahokorjaukset.

– Teemme myös ikkunoiden ja ovien kuntokartoituksia. Tulosten raportoinnin lisäksi annamme taloyhtiölle alustavan hinta-arvion tarvittavista korjauksista. Uskallamme myös sanoa, jos korjaus ei enää kannata, Ruotanen toteaa.

Selik Nova tarjoaa palvelujaan kaikenikäisiin asuinkiinteistöihin. Yrityksellä on kapasiteettia useamman kuukauden projekteihin ja räätälöityihin ratkaisuihin.

– Enemmän on kysymys ikkunoiden kuin talon iästä. Useissa taloyhtiöissä alkuperäiset ikkunat on vaihdettu puu-alumiini -ikkunoihin. Puu-alumiiniset, kaksipuitteiset ja kolmilasiset MSE-ikkunat tarvitsevat huoltoa usein jo 10-vuotiaina.

– Referensseissämme on myös 1950-luvun rakennuksen alkuperäisten ikkunoiden kunnostus. Sellaiset kannattaa aina säästää, jos se vain on mahdollista. Huollettuina ne kestävät vielä vuosikymmeniä.